Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παραμένει έκπτωτος ο Δ.Γιαννακόπουλος -απορρίφθηκαν οι προσφυγές του

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις εις βάρος του αποφάσεις από τον Αθλητικό Δικαστή και την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος.

olumpiakos-panathinaikos-protos-telikos-dimitris-giannakopoulosΌπως είναι γνωστό, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είχε προσφύγει κατά των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή με τις οποίες είχε τιμωρηθεί με 10μηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα λόγω των δηλώσεών του μετά τον τρίτο τελικό της περσινής σεζόν της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και της παρουσίας του στις κερκίδες στον πέμπτο τελικό που ακολούθησε, παρά το γεγονός ότι ήταν τιμωρημένος. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την συγκεκριμένη προσφυγή και η ποινή παραμένει ως έχει.

Παράλληλα, απορρίφθηκε και η προσφυγή εις βάρος της απόφασης της Ε.ΦΙ.Π., κάτι που σημαίνει ότι παραμένει η επτάμηνη στέρηση φιλάθλου ιδιότητας -απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας και η απαγόρευση να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα αθλητικού συλλόγου.

Αυτό σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο διάστημα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει έκπτωτος από το αξίωμα του και δεν θα μπορεί να προσέλθει στα γήπεδα.

 

By