Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιπιλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα αχταρμάς

«Δεν πρέπει να κάνουμε καμία υποχώρηση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης»

pipili fwteini

Ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης αχταρμάς» και λιγοστές σοβαρές φωνές, όπως του Γιώργου Σταθάκη και του Γιάννη Δραγασάκη, δεν αρκούν για το σχηματισμό μίας κυβέρνησης που θα έχει «συγκροτημένη οικονομική άποψη»,  δήλωσε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

«Οι κύριοι Σταθάκης και Δραγασάκης είναι σοβαροί, αλλά ανήκουν σε ένα κόμμα που δεν έχει συγκροτημένη ευρωπαϊκή στρατηγική . Μέσα στις δεκάδες χιλιάδες στελέχη και βουλευτές θα γίνουν μπουρλότο», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή και πρόσθεσε: «Οι σοβαρές θέσεις των σοβαρών συντελεστών του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν τους τσαμπουκάδες του στιλ ‘θα σκίσω τα μνημόνια’».

Αναφερόμενη στις επαφές με την τρόικα στο Παρίσι και την επικείμενη αξιολόγηση, σημείωσε πως το μόνο θέμα όπου η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει καμία υποχώρηση είναι το ζήτημα της υπερφορολόγησης, καθώς οι έλληνες πολίτες δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τα φορολογικά βάρη. «Όλα τα άλλα μπορούμε να τα διαπραγματευτούμε, αυτό δεν διαπραγματεύεται», σημείωσε.

By