Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Hermes: Πολυτέλεια και στα ποδήλατα

Με δερμάτινη σέλα και λαβές στο τιμόνι, ζυγίζει 11 κιλά και θα βγαίνει σε τρία χρώματα

bikeA

Υπέροχες- πανάκριβες- τσάντες και αντίστοιχης ποιότητας και αντιτίμου μεταξωτά φουλάρια. Αυτά είναι ίσως τα πιο διάσημα προϊόντα του οίκου Hermes. Ποιος είπε όμως πως η πολυτέλεια δεν μπορεί να κάνει βόλτες σε δύο ρόδες; Γιατί η εταιρεία λανσάρει τα δικά της ποδήλατα που βέβαια απευθύνονται μόνο στο μικρό κοινό που μπορεί να διαθέσει μερικές χιλιάδες ευρώ για ένα πιο φτηνό μέσο μεταφοράς.

Τα ποδήλατα του οίκου θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους τον επόμενο μήνα και θα τα απολαμβάνουν όσοι μπορούν να πληρώσουν 8.100 ευρώ για να τα αποκτήσουν. Με δερμάτινη σέλα και λαβές στο τιμόνι, ζυγίζει 11 κιλά και θα βγαίνει σε τρία χρώματα.

Αυτό είναι το επόμενο βήμα για τον Hermes που φαίνεται πως έχουν καταλήξει πως το ελίτ κοινό του δεν ενδιαφέρεται μόνο για τσάντες και μαντήλια. Άλλωστε, ήδη έχουν απευθυνθεί σε εκείνους που λατρεύουν την ιππασία- έχουν λανσάρει σέλα αξίας 7.700 δολαρίων- έχουν κάνει άνοιγμα προς όσους περνούν ώρες παίζοντας πόκερ- κουτί με μάρκες κόστους 6.100 δολαρίων- και τώρα παίρνει σειρά η ποδηλασία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By