Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πράξη δεύτερη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να επιλέξει την ίδια δωδεκάδα που χρησιμοποίησε και στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ

ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2012-2013) DIAMANTIDIS PANATHINAIKOS - BARCELONA (EUROLEAGUE 2012-2013)

Playoffs μέρος δεύτερον σήμερα το απόγευμα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στοχεύοντας στην ισοφάριση της σειράς.

Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να επιλέξει την ίδια δωδεκάδα που χρησιμοποίησε και στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ με σκοπό να επιβάλλουν οι παίκτες του τον δικό τους ρυθμό και να πάνε το ματς σε υψηλότερο σκορ.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει πρόβλημα με τον Τζέιμς Γκιστ που συνέχισε τη θεραπεία του και η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Οι πράσινοι θέλουν να πετύχουν το 2-0, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να συνιστά στους παίκτες του ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση.

Ο τελικός ξεκινά στις 19.45 (τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ) ενώ, όσα εισιτήρια –περίπου 1000- έχουν περισσέψει διατίθενται από το πρωί στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Νωρίτερα (5.30) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο στην Πυλαία.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By