Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ψηφίστηκε το ν/σ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όλα τα κόμματα πλην του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που καταψήφισαν, είπαν «ναι» στην ανέγερση του γηπέδου

vouli-dispistia

Πραγματικότητα γίνεται το όνειρο της ΑΕΚ να αποκτήσει νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την υπερψήφιση με ευρύτατη πλειοψηφία των σχετικών άρθρων του νομοσχεδίου.

Όλα τα κόμματα πλην του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που καταψήφισαν, είπαν «ναι» στην ανέγερση του γηπέδου με τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη να χαρακτηρίζει ακατανόητη τη στάση της Κουμουνδούρου –μίλησε για «μπρος-πίσω» της αξιωματικής αντιπολίτευσης- και να τονίζει ότι η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση αποτελεί την αρχή για ένα μεγάλο πρόγραμμα αθλητικής, πολεοδομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με φορέα το αθλητικό Σωματείο της ΑΕΚ.

«Δεν μπορείτε να πάρετε μια καθαρή απόφαση που να λέει «ναι» ή «όχι» και αυτό γιατί πολιτεύεστε με το δόγμα να τα έχουμε με όλους καλά», είπε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ για πλειοδοσία στη δημιουργία εντυπώσεων εκ μέρους της κυβέρνησης μίλησε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης. Θέση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Ν. Βούτση είναι το νέο γήπεδο να γίνει ακριβώς στο χώρο που υπήρχε και το προηγούμενο κι όπως είπε «αν έχει 2.000 ή 3.000 λιγότερους καθήμενους, εντάξει, δεν έσταξε και η ουρά του γαϊδάρου».

By