Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

ΑΕΚ: Ο Κρίστιτσιτς επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα – «Δύσκολο να φύγω τώρα»

Ο μέσος της ΑΕΚ, Νέναντ Κρίστιτσιτς, μίλησε στη σερβική «Kurir» όπου επιβεβαίωσε πως είχε επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα για το ενδεχόμενο επιστροφής του, αλλά τόνισε πως πρέπει να γίνουν πολλά για να συμβεί αυτό.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Kurir», όπου αποκάλυψε πως είχε συνομιλίες με τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, για ενδεχόμενη επιστροφή του από την ΑΕΚ, αλλά τόνισε πως πρέπει να διευθετηθούν πολλά ζητήματα για να συμβεί αυτό, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ένωση ως το 2022.

«Είχα επαφή με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Πολλοί παράγοντες στο ποδόσφαιρο επηρεάζουν μια κίνηση σε μεταγραφική περίοδο. Δεν είναι μόνο στο χέρι του προπονητή και του παίκτη να αποφασίσουν. Χρειάζονται πολλά για να γίνει μια μεταγραφή», τόνισε ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μετακίνησή του από το Βελιγράδι στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2019. «Έγιναν κάποια πράγματα, δεν υπήρχε καλή επικοινωνία και δυστυχώς έγινε ό,τι έγινε. Στο τέλος πάντως κρατήσαμε καλές σχέσεις και πλέον μαθαίνω συνέχεια νέα από όλους στην ομάδα. Χαίρομαι που συνεχίζουν να κάνουν καλές εμφανίσεις, γιατί πάνω από όλους είναι ο Ερυθρός Αστέρας», επισήμανε o 30χρονος άσος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By