Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

«Αναταραχή» βαπτίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης τη σημερινή συμπλοκή στον Κορυδαλλό

«Αναταραχή» βαπτίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του τη συμπλοκή που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού μεταξύ κρατουμένων δύο πτερύγων (Β΄ και Ε΄ πτέρυγας), «χωρίς ωστόσο να σημειωθούν βιαιοπραγίες ή εκτεταμένες συμπλοκές», σύμφωνα πάντα με το εν λόγω υπουργείο.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση «αφού ασφαλίστηκαν οι πτέρυγες, με τη συνδρομή δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κρατούμενοι εισήλθαν στα κελιά τους και αποκαταστάθηκε πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος κράτησης».

Ακόμη, το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει, ότι «διεξάγονται έρευνες στους χώρους των πτερύγων για πιθανά απαγορευμένα αντικείμενα».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των κρατουμένων των δύο επίμαχων πτερύγων στις φυλακές Κορυδαλλού και έσπευσαν στο χώρο των φυλακών δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, πλέον αυτών που είναι μόνιμα έξω από τις φυλακές.

Πάντως, υπήρξαν τραυματισμοί, όχι όμως σοβαροί και δεν έγινε κατάληψη του διοικητηρίου των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

kory02

 

kory05

kory04

kory03

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By