Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Αντιπροσωπεία των Πρασίνων στην Αθήνα

Για επαφές με την ελληνική κυβέρνηση

tsipras-dragasakis-varoufakis-630

Αντιπροσωπία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Μαρτίο για επαφές με μέλη της κυβέρνησης.

Η αποστολή θα αποτελείται από την Συν-Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, Μόνικα Φρασσόνι, την Γενική Γραμματέα, Μαρ Γκαρσία, την Γκεντολίν Ντελμπός του Γαλλικού Πράσινου Κόμματος και την Βούλα Τσέτση, Γραμματέα της Ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων.

Το ίδιο απόγευμα θα έχουν συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία και μέλη των Οικολόγων Πράσινων στα γραφεία του κόμματος.

Την Τρίτη, 31 Μαρτίου, ξεκινάνε οι προγραμματισμένες συναντήσεις με μέλη της Κυβέρνησης: στις 9:30πμ με τον υπουργό Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκη, στις 11:00πμ με τον Υπουργό Επικρατείας για θέματα Διαφένειας, κ. Π. Νικολούδη, στις 12:00μμ με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη, στη 1:00μμ με την Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κα Τ. Χριστοδουλοπούλου και στις 2:00μμ με τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Γιάννη Τσιρώνη όπου θα συναντηθούν όλοι μαζί και με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ, κ . Π. Λαφαζάνη.

Το ίδιο απόγευμα, στις 5:30μμ, η αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Πράσινων και η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος των ΟΠ, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, όπου θα εκτιμηθούν τα αποτελέσματα των συναντήσεων με την κυβέρνηση.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με την κοινωνία των πολιτών, μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By