Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Απίστευτο επεισόδιο με τον Λάκη Γαβαλά: Μοναχοί τον ρώτησαν αν είναι άνδρας ή γυναίκα – «Είσαι ηλίθιος», η απάντηση

Ενα απίστευτο επεισόδιο μεταξύ του γνωστού σχεδιαστή, Λάκη Γαβαλά και μοναχών, έγινε στο αεροδρόμιο και καταγράφηκε και από κάμερα. Μια παρέα μοναχών συναντήθηκαν με τον Γαβαλά και τον προσέβαλαν με άθλιο τρόπο, προτού λάβουν την απάντησή τους.

Μαζί με το Λάκη Γαβαλά ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση με τον τσακωμό και τον έντονο διάλογο.

Οι μοναχοί γευμάτιζαν σε ένα τραπέζι της business class όταν ρώτησαν τον Λάκη Γαβαλά: «Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» πρόσθεσε ο ιερέας.

«Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

Ο σχεδιαστής φανερά αναστατωμένος του τόνισε: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο». Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς του επισήμανε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους κάνεις διακρίσεις».

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό».

Τι δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για το περιστατικό

Σε σύνδεση με το «Πρωινό» απευθείας από το αεροδρόμιο και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, ο Λάκης Γαβαλάς ξέσπασε για όσα συνέβησαν. Ο ίδιος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Εδώ είμαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και έχει πάθει πλάκα ο άνθρωπος με αυτά που γίνονται. Δουλεύουμε σκληρά και θα έχουμε κάποιον να μας λέει αυτά τα πράγματα;».

Η ανάρτηση του Τσαλίκη

Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί ..
Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου ..
Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεος που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη …
Λυπηρό …
Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του .
Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι «κύριοι» καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας «είσαι π@@@της»
Ποσο λυπηρό …

By