Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Αύριο, τελικά, η απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος- πάμε για ματς χωρίς θεατές!

«Δεν υπάρχει κάποια απόφαση, μάλλον αύριο θα ανακοινωθεί» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή.

ÊÏÍÔÏÍÇÓ ÃÊÉÑÔÆÉÊÇÓ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÕÖÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁÈËÇÔÉÓÌÏÕ ê. ÓÔÁÕÑÏÕ ÊÏÍÔÏÍÇ ÌÅ ÔÏÕÓ ÐÑÏÅÄÑÏÕÓ ÔÇÓ SUPER LEAGUE, FOOTBALL LEAGUE ÊÁÉ ÅÐÏΈτσι φαίνεται πως η υπόθεση επανέναρξης του πρωταθλήματος θα καθυστερήσει για μία ακόμα μέρα, αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Γκιρτζίκη η απόφαση του υπουργού πάει για… την Πέμπτη.

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια απόφαση, ο κύριος Υπουργός φαίνεται θα πει αυτό που πρέπει να πει αύριο το πρωί. Δικαίωμά του είναι να πει αυτό που θα αποφασίσει τελικά, εμείς είχαμε μια συνάντηση μαζί του, αναλύσαμε πολλά θέματα, τα οποία θα τεθούν κάποια τις επόμενες μέρες και κάποια στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της βίας. Νομίζω όσα ειπώθηκαν στηρίζονται σε μια λογική, προκειμένου να μην ξανασυμβούν αυτά που συνέβησαν σε κάποιους αγώνες», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Χωρίς κόσμο!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη σκέψη που υπάρχει στην κυβέρνηση είναι να συνεχιστεί η διεξαγωγή του πρωταθλήματος αλλά με τους αγώνες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών!

Μετά την σημερινή συνάντηση, η πρώτη απόφαση που φαίνεται να έχει ληφθεί από την πλευρά του Σταύρου Κοντονή και της κυβέρνησης, είναι να δοθεί «ΟΚ» για να γίνουν αγώνες. Με μια καινοτομία όμως: χωρίς θεατές, έτσι ώστε να μην υπάρξουν άλλα φαινόμενα βίας ως τη λήξη του πρωταθλήματος!

Η απόφαση δεν είναι οριστική, αφού εκκρεμεί η συζήτηση του Σταύρου Κοντονή με τους υπόλοιπους υπουργούς και με τον πρωθυπουργό. Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα που θα συμφωνήσουν εν τέλει οι φορείς του ποδοσφαίρου με τον υφυπουργό θα ισχύσουν για τη νέα χρονιά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By