Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Δ. Σταμάτης: Δήμευση της περιουσίας της μικρομεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Γιατί έτσι μόνον βγαίνει ο λογαριασμός του κ. Τσίπρα»

stamatisA

Ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του με φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας αλλά «δεν τόλμησε να αναφέρει ποια θεωρεί μεγάλη ακίνητη περιουσία ώστε να το ακούσουν με τα αυτιά τους οι Έλληνες φορολογούμενοι».

«Το αποκάλυψε όμως χθες ο κ. Μηλιός», συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας σημειώνοντας πως για τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη ακίνητη περιουσία είναι αυτή που συνολικά υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ, δηλαδή αυτή που, όπως υπογράμμισε ο κ. Σταμάτης, κατέχουν σήμερα οι περισσότεροι μικρομεσαίοι πολίτες.

«Γιατί έτσι μόνον βγαίνει ο λογαριασμός του κ. Τσίπρα», συμπλήρωσε ο κ. Σταμάτης επισημαίνοντας πως αυτόν τον λογαριασμό θα κληθούν να τον πληρώσουν μετά τις εκλογές οι πολίτες, αν με την ψήφο τους φέρουν στην εξουσία τον κ. Τσίπρα.

Ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε πως αυτό ουσιαστικά αποτελεί δήμευση της περιουσίας της μικρομεσαίας τάξης «που ποτέ δεν ήταν συμπαθής στα αριστερίστικα κινήματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ», και τόνισε πως «κανείς πια δεν δικαιούται να λέει δεν ήξερα, δεν άκουσα…».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By