Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Φεύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης» η Εθνική

Ετοιμάζει… βαλίτσες η Εθνική! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ προσανατολίζεται σε αλλαγή έδρας για τη «γαλανόλευκη» από την επόμενη, κιόλας, χρονιά! Γιατί μετακομίζει, ποιο γήπεδο είναι το επικρατέστερο

Τέλος εποχής σε ό,τι αφορά την έδρα της Εθνικής Ελλάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «γαλανόλευκη» θα μετακομίσει από το «Γ. Καραϊσκάκης» αμέσως μετά ΚΑΙ το εντός έδρας μπαράζ για το Μουντιάλ, καθώς στην ΕΠΟ θεωρούν πως ήρθε η ώρα για αλλαγή, μετά, μάλιστα, από πάρα πολλά χρόνια…

Σημαντικός λόγος, για την ειλημμένη -όπως φαίνεται- απόφαση της ομοσπονδίας να φύγει η Εθνική από το φαληρικό γήπεδο, είναι το υψηλό τίμημα που καταβάλει, αλλά και τα γενικότερα κόστη για τη χρήση του Καραϊσκάκη.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι πού θα μετακομίσει η ομάδα.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως θα πάει προς… Βορρά μεριά και συγκεκριμένα, στο Καυτανζόγλειο, που είναι, αυτήν τη στιγμή, το επικρατέστερο στάδιο, για να φιλοξενεί από εδώ και πέρα τους εντός έδρας αγώνες της Ελλάδας!

Ακούγεται, δε, έντονα και η Τούμπα, αλλά το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται, αφού ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει -όπως όλα δείχνουν- άμεσα τα έργα για την ανακατασκευή του γηπέδου του.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Παγκρητίου έχει αποκλειστεί, όπως και εκείνη του ΑΕΛ FC Arena, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, της μικρής χωρητικότητάς του και της έλλειψης αεροδρομίου στη Λάρισα.

Πάντα φυσικά, «παίζει» το ΟΑΚΑ, αλλά κρίνεται ως ασύμφορο οικονομικά, ενώ η… αχανής χωρητικότητά του δεν το καθιστά «καυτή» έδρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By