Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Φουστέρ: Πιστός στον Ολυμπιακό και μόνο, δεν πάω στην ΑΕΚ

Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός

fouster

«Πιστός» στον Ολυμπιακό και μόνο (από Ελλάδα) δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ! Ο Ισπανός άσος χαρακτήρισε ψευδείς τις φήμες περί πιθανής μεταγραφής του στην ΑΕΚ κι αφότου διέψευσε οριστικά αυτά τα σενάρια, ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά σε οποιονδήποτε τα συντηρεί και τα αναπαράγει.

Κι όχι μόνο εκεί, αλλά ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών έβγαλε και… είδηση, καθώς αποκάλυψε πως όντως θα γίνει ραντεβού μεταξύ αυτού και του Βαγγέλη Μαρινάκη για να συζητήσουν το μέλλον του στο λιμάνι, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα ρεπορτάζ των δύο τελευταίων ημερών.

Η προσωπική δήλωση του Φουστέρ μέσω Facebook

«Είναι αδιανόητο για μένα τα όσα γράφονται στα διάφορα ΜΜΕ, σχετικά με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Το μυαλό μου είναι μόνο στην κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο. Αυτοί που μοιράζουν αυτές τις φήμες για να κάνουν κακό σε εμένα και την ομάδα μου, είτε είναι δημοσιογράφοι είτε κάποιος από την ΑΕΚ δεν θα το καταφέρουν. Είμαι αποφασισμένος, πλέον, να κινηθώ νομικά εναντίον όσων συνεχίσουν να μοιράζουν ψευδείς ειδήσεις. Όσο για το μέλλον μου θα το συζητήσω απευθείας με τον κ. Μαρινάκη».