Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Γ. Σούκουρης: «Δεν έχω καμία σχέση με την ΝΔ»

«Καμία ανάμειξη με την υπόθεση δεν έχει η Νέα Δημοκρατία»

soukouras64209

Σε κατηγορηματική διάψευση των καταγγελιών της βουλευτού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου προχώρησε ο άνθρωπος που φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα χρηματισμού της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργος Σούκουρης.

«Καμία ανάμειξη με την υπόθεση δεν έχει η Νέα Δημοκρατία» και ό,τι είπα στην κ.Ξουλίδου «ήταν προσωπικές μου απόψεις» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σούκουρης, μιλώντας στον Αnt1.

Ο κ. Σούκουρας, τον οποίο κατηγορεί η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, ότι της πρότεινε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ για να εξαγοράσει την ψήφο της για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες της βουλευτού.

Ο ίδιος ισχυρίζεται, παρά τα λεγόμενα της κ.Ξουλίδου, ότι έχει πάει στο γραφείο της μία φορά, όπου «συζήτησαν επί μία ώρα για την περικοπή των συντάξεων του ΟΓΑ στους Βορειοηπειρώτες.

«Δεν έχω καμία σχέση με την ΝΔ, το δηλώνω κατηγορηματικά», επαναλάμβανε συνεχώς ο κ.Σούκουρης, ενώ είπε ότι «ποτέ δεν της είπε για χρήματα». Παραδέχτηκε ότι έκαναν κουβέντα για την εκλογή του ΠτΔ και για την Μέρκελ.

Σχετικά με την αναφορά του στο όνομα του Παναγιώτη Μελά και στο ότι χρηματίστηκε, είπε ότι «ήθελε να βάλει ερωτηματικό, αλλά δεν έβαλε» και τόνισε ότι έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη δημοσίως,  μιλώντας στο MEGA, από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Αυτά που λέει η κ.Ξουλίδου λέει είναι παραμύθια της Χαλιμάς» είπε χαρακτηριστικά ο Σούκουρης και για να τονίσει την απόστασή του από την Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ότι στις τελευταίες εκλογές είχε «ψηφίζει Λεβέντη».

Η υπόθεση έχει ήδη φτάσει στη Δικαιοσύνη. Το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των δύο βουλευτών των ΑΝΕΛ, κ. Μελά και κ. Ξούλίδου, με την τελευταία να καταθέτει όλα τα αποδεικτικά των ισχυρισμών της στοιχεία. Παράλληλα, η καταγγελία έγινε αφορμή για να ανοίξει και πάλι η υπόθεση του «κουμπαρά«.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By