Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Γυάλισε” το Μεταξουργείο μετά τους καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις από το Δήμο Αθηναίων!

Μια μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου, του Ψυρρή και του Κεραμεικού έγινε σήμερα Κυριακή από τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των Κυριακάτικων δράσεων που έχουν γίνει θεσμός στην πόλη, από την αρχή της χρονιάς και έχουν ενταχθεί πλέον στο τακτικό πρόγραμμα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ένας “στόλος” από 20 οχήματα (σάρωθρα, μικρά και μεγάλα πλυστικά, υδροφόρες χωρητικότητας δέκα τόνων κ.α.) επιστρατεύτηκε και περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να καθαρίσουν, να πλύνουν και να απολυμάνουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε δρόμους που τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας η κίνηση είναι πιο αυξημένη και δεν επιτρέπονται τέτοιας έκτασης “σαρωτικές” επιχειρήσεις. Παράλληλα πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, πλατείες και άλλα σημεία από τα οποία περνάει ή στα οποία συγκεντρώνεται καθημερινά αρκετός κόσμος.

Η συστηματική προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων στον τομέα της καθαριότητας που την περίοδο της πανδημίας την οποία διανύουμε έχει συνδυαστεί και με μεγάλη ένταση στον τομέα της απολύμανσης, δεν σταματά όλο το 24ωρο, τόσο στο κέντρο όσο και στις 129 γειτονιές της πρωτεύουσας.

Τα σημεία τα οποία καθαρίστηκαν, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν σήμερα είναι:

Μ. Αλεξάνδρου, Λεωνίδου, Κεραμεικού, Αγησιλάου, Σαλαμίνος, Ασωμάτων, Ψαρομηλιγκου, Ευριπίδου, Κολωνού, Κολοκυνθούς, Μυλλέρου, Μαραθώνος, Θερμοπυλών, Πειραιώς, Ιερά Οδός, όπου έγινε πλύσιμο, απολύμανση με υδροφόρες.

 

Ψαρομηλιγκου, Καλ. Σαμουήλ, Σαλαμίνος, Ασωμάτων, Κριεζή, Πλατεία Ελευθερίας, Ευριπίδου, απφούς, Κορινης, Επικουρου, Λένορμαν, Κεραμεων, Αλκίπου, Πέλοπος, Β. Ουγκώ, Κοδράτου, Πηνελόπης, Κολωνού, Οδυσσέως, Δηληγιάννη, Πλαταιών, Σαλαμίνος, Σφακτηρίας, Γρανικου, Παιανιέων, Ποπλίου, Β. Μπενάκη, Μυλλέρου, Μαραθώνος, Θεσπιέων, Θερμοπυλών, Αντιλοχου, Πλ. Καραϊσκάκη, Καλλέργη, Κεραμεικού όπου έγινε πλύσιμο και απολύμανση με σάρωθρα και πλυστικά

Πλύσιμο και απολύμανση με πλυστικά, έγινε επίσης, στις οδούς Ευρυμέδοντος, Αρτεμιίου, Αμαζόνων, Φωκου, Μυρωνίδου, Μυκαλης, Μυκηνών, Παραμυθίας, Πηλέως, Μέντωρος, Ζωγράφου, Πλαταιών, Πρ. Δανιήλ, Σαλαμίνος, Ευρυμέδοντος, Αρτεμισίου, Μιαούλη, Καραϊσκάκη, Πλ. Ηρώων, Αριστοφάνους, Αγίου Δημητρίου, Παλλάδος και Πιττάκη

(Visited 1 times, 1 visits today)
By