Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Λουκέτα σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα

Παρατυπίες και οικονομικές ατασθαλίες συνεχίζει να εντοπίζει το ΣΔΟΕ σε όλη την Ελλάδα επιβάλλοντας λουκέτα για μη έκδοση αποδείξεων.

Η πλειοψηφία των περιστατικών εντοπίζεται σε τουριστικές περιοχές και αφορά κυρίως σε μπαρ και ταβέρνες. Συγκεκριμένα, 48 λουκέτο μπήκε σε πολύ γνωστό beach bar, CABANA BEACH BAR, στο Παλιούρι Χαλκιδικής (πρώτο πόδι),  το οποίο είναι ένα από τα κοσμικότερα μαγαζιά και δεν εξέδιδε αποδείξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα παρ’ ότι είχε μεγάλους τζίρους επικαλέστηκε «υψηλές γνωριμίες».

Ένα ακόμη 48ωρο λουκέτο μπήκε και στο νησί της Μυκόνου σε ψητοπωλείο κοντά στο αεροδρόμιο ενώ στις Σπέτσες μπήκαν 48ωρα λουκέτα σε ταβέρνες.

Ακόμη μέσα σε 24 ώρες στο νησί της Θάσο εντοπίστηκαν 16 παραβάτες με συνολικά 156 παραβάσεις και μπήκαν 48ωρα λουκέτα σε τέσσερα μεγάλα beach bar , δύο μπαρ της φημισμένης παραλίας marble beach, ένα στο Λιμένα (πρωτεύουσα του νησιού). Στην Κομοτηνή μπήκε λουκέτο 96 ωρών σε νυχτερινό κέντρο και στην Πάτρα μπήκε 48ωρο λουκέτο σε επιχείρηση εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλων όπου εντοπίσθηκε με τη μέθοδο κλειστής αποθήκης  η μη έκδοση παραστατικού πώλησης για 16,6 τόνους χαλκού συνολικής αξίας 83.490 ευρώ.

By