Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Μπουτάρης: «Εγώ είμαι Ποτάμι»

Επίθεση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στον Παύλο Χαϊκάλη

mpoutaris

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε δημόσια την στήριξη του στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το «Ποτάμι«.

Συγκεκριμένα, μετά την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για τους σκοπούς της ΧΑΝΘ, την οποία παρακολούθησε μαζί με τον επικεφαλής του Ποταμιού, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι «εγώ είμαι Ποτάμι«.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόσθεσε ότι όλο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες είναι άρρωστο και συνέστησε φιλικά στα μίντια να μην δίνουν χώρο στους εκπροσώπους του βούρκου.
Από την μεριά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη, λέγοντας ότι «ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν από την οργή του λαού«.

Σε ερώτηση ποιοι είναι οι συνέταιροι του κ. Χαϊκάλη, απάντησε ως εξής: «Μα, ο κ. Χαϊκάλης δεν είναι μόνος του, είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες. Τη μια μέρα το Ποτάμι είναι του Σημίτη, την άλλη μέρα το Ποτάμι είναι του Μπόμπολα, την άλλη μέρα το Ποτάμι είναι του Βαρδινογιάννη, την άλλη μέρα είναι του Αλαφούζου. Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό σενάριο. Και τώρα μας λένε ότι το Ποτάμι είναι των τραπεζιτών. Και ποιοι το λένε; Το λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε συζητήσεις, πόσα μου δίνεις και τι να κάνω. Η οργή του λαού θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους. Ο βούρκος θα τους καταπιεί. Και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους βούρκους«.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By