Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Ναόμι Κάμπελ: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή κατοικία της στην Κένυα

Το διεθνούς φήμης μοντέλο διάλεξε την συγκεκριμένη κατοικία, καθώς, όπως λέει, η Κένυα αποτελεί ένα στολίδι της φύσης, που συνδυάζει όλα τα στοιχεία και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνη, όταν θέλει να ξεφύγει από την καθημερινότητά της

Την υπερπολυτελή κατοικία της Ναόμι Κάμπελ στην Κένυα παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο στο YouTube το κανάλιArchitectural Digest. Το τοπ μόντελ αγόρασε τη συγκεκριμένη βίλα στο Μαλίντι, που συνδυάζει την αισθητική της Αφρικής και τις πολυτελείς ανέσεις που έχει συνηθίσει, προκειμένου να έχει ένα «καταφύγιο», όταν θέλει να ξεφύγει από το φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητα της.

kenyaΗ πολυτελής κατοικία στην τροπική ακτή του Ινδικού Ωκεανού, συνδυάζει τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς της χώρους, που λούζονται με φυσικό φως εξαιτίας της οροφής Μακούτι, η οποία είναι κατασκευασμένη από αποξηραμένα φύλλα καρύδας και είναι ανοιχτή στο πάνω της μέρος. Η ιδιοκτησία της φιλοξενεί τουλάχιστον τρεις πισίνες, ενώ στο διάσημο τοπ μόντελ ανήκει και η ιδιωτική παραλία, που βρίσκεται απέναντι από τη βίλα. Όπως δήλωσε η ίδια: «Είναι ένα πολύ χαλαρωτικό μέρος. Δεν θες να μιλάς πολύ στο τηλέφωνο. Δεν προσπαθείς να βρεις τηλεόραση. Θες μόνο να διαβάζεις και να είσαι με τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να ακούς μόνο τη σιωπή και τους γρύλους».

outdoors

naomi

Ακόμα αναφέρει πως πρόκειται για μία ευκαιρία να έρθει κοντά στη φύση, ενώ τής δίνεται επίσης η δυνατότητα να δει άγρια και σπάνια ζώα να περνάνε ανάμεσα από την «αυλή» της. Όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά: «Είναι ένα φανταστικό μέρος τον Ιούλιο. Ολα τα ζώα περνούν από την Κένυα στην Τανζανία και μπορείς να δεις τα πάντα. Είναι σαν να βλέπεις το National Geographic να ζωντανεύει ακριβώς μπροστά σου.»

Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε την Κένυα για να στήσει το καταφύγιο της, εκείνη απάντησε: «Ο κόσμος έχει λανθασμένη άποψη σχετικά με την Αφρική. Είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, όταν θέλω να ξεφύγω από όλα και να χαλαρώσω. Η Κένυα είναι ένα φυσικό στολίδι. Συνδυάζει το σαφάρι, την ακτή, τους αμμόλοφους. Έχει συγκεντρώσει μαζεμένα όλα τα στοιχεία της φύσης και αυτό, ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται.»

https://youtu.be/KIqQ0gowzt4

(Visited 1 times, 1 visits today)
By