Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

O Moshe Hogeg επενδύει στην Ελλάδα και στο Delivery

MOSHE HOGEG

Η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας χτυπάει στους ρυθμούς του delivery.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη διανομή  εξακολουθούν να παραμένουν φρενήρεις, την ίδια στιγμή που πανίσχυρα επιχειρηματικά σχήματα και κεφαλαιουχικές εταιρείες επενδύουν τεράστια ποσά στις πρώτες.

Πιο πρόσφατο και πλέον χαρακτηριστικό όμως παράδειγμα είναι η εντυπωσιακή ‘είσοδος’ της Amazon στον κλάδο του delivery με τη χρηματοδότηση ενός ανερχόμενου παγκόσμιου παίκτη, της βρετανικών – μέχρι σήμερα- συμφερόντων Deliveroo. Η τελευταία μετά την ανάπτυξή της στην αγορά της Αγγλίας, έχει επεκταθεί σε 13 χώρες μεταξύ των οποίων δυνατές αγορές όπως η Αυστραλία, η Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ και το Κουβέιτ.

Ο δισσεκαρομυριούχος Ισραηλινός Moshe Hogeg είναι και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας BEIRAT JERUSALEM.

O Moshe Hogeg έχει δημιουργήσει τη Rolls-Royce των smartphones, μια προηγμένη συσκευή που συνδυάζει “τις πιο ασφαλείς ρυθμίσεις απορρήτου, λειτουργεί πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, και είναι κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο”

Η εταιρεία είχε αρχική χρηματοδότηση 25 εκατομμύρια δολάρια πριν από ένα-δύο χρόνια, και ακολούθησαν 72 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα.

Το Solarin υπόσχεται “την πιο προηγμένη τεχνολογία προστασίας της ιδιωτικής ζωής, που είναι διαθέσιμη προς το παρόν” και συνεργάστηκε με τον KoolSpan για να ενσωματώσει κρυπτογράφηση AES chip-to-chip 256-bit, παρόμοια με την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί ο στρατός για την προστασία των επικοινωνιών. Ενεργοποιείται από ένα διακόπτη ασφαλείας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ισραηλινός χαλάει εκατομμύρια σε διασήμους για να προωθήσει τις εταιρείες του.

Αξίζει να πούμε ότι έχει συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων το χρόνο με τον LIONE MESI και τον FLOYD MAYWEATHER για την προβολή των εταιρειών του . Σύντομα μαλλόν θα δούμε και κάποια διαφήμιση στην ελληνική τηλεόραση για μια γνωστή εταιρεία delivery που ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει στη φιλοσοφία των Ελλήνων.

Πριν λίγες μέρες ο Moshe Hogeg βρέθηκε να τρώει με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας στο γνώστο εστιατόριο KIKU στο Κολωνάκι μετά από μια στάση στα γραφεία της εταιρείας.

Αξίζει να πούμε ότι συνεργάτης του είναι ο Kenges Rakishev ένας απο τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο Καζακστάν, με τεράστιες διασυνδέσεις σε Κίνα και Τουρκία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By