Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Πάνος Καμμένος ανεβάζει βίντεο με F-16 στην Ικαρία και κραυγάζει: «Τουρκάκια, οι αετοί μας σας ξεφτιλίσανε…»

Μπορεί να κάνει διακοπές στην Ικαρία, μπορεί να δροσίζεται στην πισίνα, όμως ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δείχνει σαν να είναι… ετοιμοπόλεμος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος να πετά πάνω από την Ικαρία καταδιώκοντας -ενδεχομένως- τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Στα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο που πόσταρε ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ένα ελληνικό F-16 και προφανώς δεν είναι εύκολο να διασαφηνιστεί αν πρόκειται για το δεύτερο ελληνικό μαχητικό ενός ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής που καταδιώκουν τουρκικά μαχητικά, ούτε αν τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από readiness, αλλά ούτε και αν πραγματοποιούν προγραμματισμένη άσκηση.

Αυτό καθόλου δεν πτοεί τον πρώην υπυργό Εθνικής Άμυνας που μπορεί να δήλωσε ότι εγκατέλειψε την πολιτική και διέλυσε το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες του οποίου ήταν επικεφαλής» αλλά συνεχίζει να ασχολείται με το τουίτερ.

«Τουρκάκια δεν ξεχνάτε το τι περάσατε μαζί μας πάλι ήλθατε στην Ικαριά στα 300 πόδια αλλά οι Αετοί μας σας ξεφτιλίσανε πάλι. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ» έγραψε ο Πάνος Καμμένος δημοσιεύοντας ένα μικρό βίντεο εννέα δευτερολέπτων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By