Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

«Ο Τσίπρας ανέλαβε να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Βουλή έναντι των δανειστών»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

zwh konstantopoulou

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ότι «ανέλαβε έναντι των δανειστών να διαλύσει και να εκκαθαρίσει το κόμμα του και τη Βουλή προκειμένου να εφαρμόσει αυτά τα οποία υπέγραψε» προσθέτοντας ότι «γι” αυτό θα κριθεί εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΡΙΚ1.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής τάχθηκε κατά του αυταρχισμού λέγοντας ότι «είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι γιατί το έχω υποστεί». Η κυρία Κωνσταντοπούλου εξαπολύει «βέλη» και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για όσα συνέβησαν πριν την προκήρυξη των εκλογών του Σεπτεμβρίου αναφέροντας στη συνέντευξή της – τρέιλερ της οποίας ήρθε στη δημοσιότητα – ότι «τηλεφωνιόντουσαν με τον κ. Παυλόπουλο και με τον κ. Τσίπρα για να διοργανώσουν εκλογές, την ώρα που η πρόεδρος της Βουλής και συνολικά το σώμα του Κοινοβουλίου ήταν στο σκοτάδι».

Αποκαλύπτει ότι «υπήρξε μια περίοδος που ήμουν αποφασισμένη να κρατηθώ μακριά από την πολιτική, θεωρώντας ότι είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία» και υποστηρίζει ότι «ούτε η ελληνική κυβέρνηση στήριξε την Κύπρο ούτε η κυπριακή κυβέρνηση στήριξε την Ελλάδα στις κρίσιμες συνεδριάσεις».

Στη συνέντευξη, πάντως, η κυρία Κωνσταντοπούλου επιδεικνύει και ψήγματα αυτοσαρκασμού καθώς στο τέλος του τρέιλερ χρησιμοποιεί την περίφημη φράση «πως είπατε;».

By