Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Πιτίνο: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, είμαι πολύ απογοητευμένος»

Πρωτοφανές ήταν για τον Ρικ Πιτίνο αυτό που βίωσε στον ημιτελικό Κυπέλλου, δηλαδή να βλέπει μια ομάδα να αποχωρεί από το γήπεδο προτού ολοκληρωθεί ένα ματς.

«Σήμερα παίξαμε την καλύτερη άμυνα μας, από τη στιγμή που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα τουλάχιστον. Εκμεταλλευθήκαμε τα μις ματς, χτυπήσαμε εκεί τον Ολυμπιακό και έτσι έγινε αυτό το +15 για εμάς στο ημίχρονο.

Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου (σ.σ. να δει ομάδα να αποχωρεί πριν τελειώσει το ματς), είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό

Πήγαμε στο ΣΕΦ και χάσαμε. Ηταν καλύτεροι από εμας. Σήμερα ήσταν εμείς πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν μου αρέσει το μήνυμα που στέλνει αυτή η κιίνηση. Καταλαβαίνω τη διαμάχη που έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αλλά το άθλημα είναι πιο πάνω από αυτό.

Σέβομαι πολύ και τον Ολυμπιακός και τον προπονητή του και δεν τους μισώ όπως οι οπαδοί. Μετά το ματς είμαστε φίλοι και γελάμε όλοι μαζί. Κατά κάποιο τρόπο είμαστε όλοι Ελληνες, εγώ κατάγομαι από την ΣικελίαΔεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο σε 42 χρόνια καριέρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By