Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Πιτίνο: «Θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει ο Γιαννακόπουλος…»

Ένα τεράστιο θέμα χιλιάδων λέξεων το Ringer για τον Ρικ Πιτίνο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλά στον δημοσιογράφο για όσα βιώνει στην Ελλάδα, τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πολλά άλλα.

Σε πολλές αποστροφές του λόγου του τονίζει πως «… αυτά τα πράγματα τα βλέπεις μόνο στην Ελλάδα». Από την αντιπαλότητα των αιωνίων, μέχρι και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι οπαδοί στο δρόμο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα λέει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη δημόσια εικόνα του. «Παίζει έναν ρόλο. Από κοντά είναι τελείως διαφορετικός, ένας καλοκάγαθος άνθρωπος (μτφ από sweetheart). Έχει δημιουργήσει μια εικόνα λόγω του Scarface. Όμως στην πραγματικότητα είναι ένας business man», αναφέρει.

«Χάνει μια περιουσία κάθε χρόνο. Το κάνει γιατί αγαπά τον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστιο πάθος γι’ αυτόν. Θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει», προσθέτει, ενώ συμπληρώνει πως «… Νομίζω ότι δεν του πολυαρέσουν οι διαιτητές».

Όσο για την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον οπαδό του Ολυμπιακού που του είχε κάνει επίθεση στο ΣΕΦ, τονίζει χαριτολογώντας: «Αυτός ο τύπος θα εμφανιστεί μετά από έξι μήνες με δύο σπασμένα χέρια».

Για το λόγο που αποφάσισε να πει το ναι στον Παναθηναϊκό είπε: «Δεν κατηγορώ το Λούιβιλ για την απόλυσή μου, αλλά για τον τρόπο που έγινε. Μου έλειπε το μπάσκετ. Πάντα ήμουν πολύ θετικός άνθρωπος και μισούσα το γεγονός ότι είχα γίνει πικρόχολος. Ήθελα να ξεφύγω από αυτό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στον Παναθηναϊκό. Καθόμουν στο σπίτι, έβλεπα μπάσκετ και ήμουν πικραμένος. Αυτό δεν είναι καθόλου υγιές».

Αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα είπε: «Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολύ καλές, είναι λιγοστές».

Αποκάλυψε, δε, πως ήθελε να γλιτώσει την… αγγαρεία του All Star Game. «Προσπάθησα να απαλλαγώ από την υποχρέωση του All Star Game, αλλά μου είπαν πως θα με τιμωρούσαν με δύο αγώνες».

Για το μέλλον του, όλα είναι θολά και δεν αποκλείει τίποτα. «Είναι ένα ωραίο μέρος, γιατί δεν ξέρω πού θα είμαι σε έναν μήνα. Ξέρω πως θα είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακολουθεί».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By