Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς

Ενα εννιάχρονο αγόρι μεταφέρθηκε σοβαρότερα χτυπημένο στο Παίδων Πεντέλης

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε εννιάχρονος μαθητής του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς, ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα την ώρα του σχολάσματος. Η πόρτα, που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα, καταπλάκωσε άλλα δύο παιδιά, που ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
Το παιδί έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και χειρουργείται ενώ η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του είναι αισιόδοξη. Ο εργολάβος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στην περίφραξη του σχολείο γίνονταν εργασίες και τοποθετήθηκε νέα καγκελόπορτα. Πηγές από το δήμο Κηφισιάς αναφέρουν ότι ο εργολάβος είχε ζητήσει «να μην πειράξουν την πόρτα». Αυτό είναι πρακτικά ανέφικτο, όταν στο χώρο κινούνται παιδιά από 6 έως 12 ετών και είναι απορίας άξιο γιατί γίνονταν εργασίες στη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου και πώς έγινε αποδεκτό αυτό που φέρεται να ζήτησε ο εργολάβος- να μην «πειράξει», δηλαδή, κανείς την πόρτα.

By