Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σε απολογία ο διαιτητής του φιλικού ΑΕΚ-Παναθηναϊκός που είχε παραιτηθεί από το φθινόπωρο!

Σε απολογία κλήθηκε ο πρώην διαιτητής Τάσος Παπανδριανόπουλος ο οποίος σφύριξε τον φιλικό αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Διαιτησίας!

c71dc6b2ba6c548f61e3064039d80536_LΤην προηγούμενη εβδομάδα, είχαν αναβληθεί οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων, καθώς η ΕΠΟ δεν όριζε διαιτητές. Ο Παπανδριανόπουλος, δεν είναι ενεργεία διαιτητής , όμως κλήθηκε από την ΕΠΣ Πειραιά, για να απολογηθεί!

Αποσπάσματα της επιστολής της ΕΠΣ Πειραιά, προς τον πρώην διαιτητή:

«Συνάδελφε

Το πειθαρχικό όργανο της ΕΔ/ΕΠΣ Πειραιά σε καλεί σε απολογία για παράβαση του άρθρου 59 παράγραφος 1.2 του ισχύοντος κανονισμού διαιτησίας, σύμφωνα με το οποίο πλην απόφασης επί των Κανονισμών του παιχνιδιού, εντός των αγωνιστικών χώρων, του Διαιτητικού καθήκοντος δι’ υπαιτίου και καταλογισθείσης πράξεως εκ παραλείψεως, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Διαιτησίας…

Ενώ είστε διαιτητής μη εν ενεργεία της Ένωσης μας (μετά την οικειοθελή σας παραίτηση από την αγωνιστική δράση τον Σεπτέμβριο 2014) σύμφωνα με δημοσιεύματα Τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού, αγωνισθήκατε σαν Διαιτητής την 23-11-2014, στον φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, χωρίς ορισμό ή εντολή ή έγκριση της αρμόδιας ποδοσφαιρικής αρχής ή οργάνου.

Το παραπάνω γεγονός έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διατάξεις του Κανονισμού Διαιτησίας καθόσον εκ της παραβάσεως σας αυτής, έχετε παραβεί τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το διοριστήριο κατάταξης διαιτητή το οποίο έχετε υπογράψει και αναφέρει ότι “δεσμεύεστε να υπακούτε και να συμμορφώνεστε με το καταστατικό, τους κανονισμούς και τις αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας”.

Με την παραλαβή του παρόντος έχετε προθεσμία προς απολογία τριών (3) ημερών, λαμβάνοντας, εάν επιθυμείτε υπόψη και τις διατάξεις του άρθρου 63 παρ.3 και 4 του Κανονισμού Διαιτησίας».

Επισημαίνουμε: ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει παραιτηθεί από τα καθήκοντά του από τον Σεπτέμβριο του 2014 και πως δέχθηκε να σφυρίξει το ματς έπειτα από πρόταση που δέχτηκε, καθώς βρισκόταν στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By