Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Σκελετός στην Κυπαρισσία: Ανήκει σε 40χρονη επιβεβαιώνει ο ιατροδικαστής – Την έθαψαν πριν από 5 με 6 μήνες

Κορυφώνεται το θρίλερ με το σκελετό που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού, στην Κυπαρισσία…

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών και ύψους γύρω στο 1 μέτρο και 61 εκατοστά.

Σύμφωνα πάντα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, «ο χρόνος ενταφιασμού προσδιορίζεται πριν από περίπου πέντε με έξι μήνες». Επίσης, ο κ. Δούζης είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στον σκελετό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν έγινε ή όχι κάποια εγκληματική ενέργεια».

Ακόμη ανέφερε ότι «έχω παραδώσει δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις» και θα πραγματοποιηθούν και εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί.

Ενδείξεις ότι είναι η Μόνικα Γκιουζ
Τα έως τώρα ευρήματα που έχουν προκύψει, μαρτυρούν ότι μάλλον πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα, η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021.

Οι διαπιστώσεις ότι το πτώμα θάφτηκε πριν από 5 με 6 μήνες, ταιριάζουν απόλυτα με την περίοδο που εξαφανίστηκε η άτυχη γυναίκα, στα 42 χρόνια της…

«Την σκότωσε και την έθαψε εκεί»
Αυτό είπε ο γιος της άτυχης Μ. Γκιουζ στο LiveNews, αναφερόμενος στον σύντροφο της 42χρονης. Όπως λέει ο γιος της, ο άνδρας αυτός έφυγε άρον άρον από τη χώρα μας για τη Ρουμανία, μετά την εξαφάνιση της 42χρονης.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ζούσε, το τελευταίο βράδυ τους είδανε μαζί τον Φεβρουάριο, μαζί εξαφανιστήκανε και προφανώς κατά την άποψή μου, την σκότωσε και την έθαψε εκεί».

Τώρα, ο 39χρονος, ρουμανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία…

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον 39χρονο να ερευνάται και για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε λουτρό αίματος, με τον φερόμενο ως δράστη να υποστηρίζει ότι η ίδια είχε πιει, γλίστρησε και έπεσε μόνη της.

«Η μητέρα μου είχε μια φίλη που είχε δεσμό με τον… το 2011. Παρόμοια κατάσταση αυτή η γυναίκα έσβησε από τη ζωή γιατί μαλώσανε, την έδερνε και την είχανε βρει σβησμένη από τη ζωή μέσα στο μπάνιο», λέει ο γιος της 42χρονης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By