Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Σούκουρης: «Ποτέ δεν είπα για χρηματισμό στην Ξουλίδου»

Αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου

g-soukouris-o-latris-tou-m-aleksandrou-me-ta-3-ekat.w_l

Ο Γιώργος Σούκουρης αρνείται κατηγορηματικά ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας, παρά τις καταγγελίες της ίδιας και του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real παραδέχεται ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο facebook, αλλά αρνείται την κατηγορία ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για τη θετική στάση της στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή.

Αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος υποστηρίζει ότι ο Γ. Σούκουρης είναι στέλεχος της ΝΔ εκείνος, αντιτείνει πως δεν υπήρξε ποτέ οργανωμένο στέλεχος της ΝΔ.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέσω facebook την κ. Ξουλίδου. Το μόνο που της είπα είναι πως ό,τι και να κάνετε οι 180 θα βγούνε διότι το θέλει η Μέρκελ. Ποτέ δεν της είπα για χρηματισμό και για τα τρία εκατομμύρια που λέει», υποστήριξε ο Γ. Σούκουρης και πρόσθεσε: «Αν είχα λεφτά από τη ΝΔ στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By