Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Σούντγκρεν: Δικαίωση Άρη – Με τόσα έκλεισε στη Μακάμπι Χάιφα

Ανακοινώνεται από τη Μακάμπι Χάιφα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που δεν βρήκε τα χρήματα που ζητούσε από τον Άρη.

Πολλές φορές η ίδια η αγορά δίνει απαντήσεις για το εάν ένας παίκτης αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Φάνηκε αυτό και στην περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός δεξιός μπακ μετά από μία καλή διετία στην Ελλάδα, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ. Το Σάββατο (18/6) ο παίκτης προσγειώθηκε στο Τελ Αβίβ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Μακάμπι Χάιφα. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια της χώρας. Αυτή θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Συνεπώς οι Πειραιώτες ίσως τον βρουν και αντίπαλο στα μεταξύ τους ματς.

Από το Ισραήλ προκύπτει πως ο Σούντγκρεν θα έδωσε τα χέρια με τη Μακάμπι Χάιφα για διετές συμβόλαιο ύψους 300.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτό το ποσό είναι αισθητά μικρότερο από τα χρήματα που ζητούσε από τον Άρη. Όταν για πρώτη φορά κλήθηκε να ανανεώσει, ζήτησε ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ.

Κάπου εκεί άρχισε να χάνεται η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ενοχλήθηκε, αφού ο 31χρονος έδειχνε να είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν ήταν, πάντως, ο μοναδικός της παλιάς φρουράς που ξέφυγε με τα λεφτά που ζητούσε. Ο κοινός παρονομαστής όλων εκείνων ήταν πως στο τέλος δεν δέχτηκαν καν πρόταση ανανέωσης και αποχώρησαν.

Για την ιστορία κάποια στιγμή ο Σούντγκρεν έριξε γέφυρες επιστροφής. Εκεί είχε ήδη αρχίσει να ρίχνει τις απαιτήσεις του. Ίσως και γιατί είχε «πιάσει» το διαπραγματευτικό χαρτί του Εμπακατά. Τελικώς ο Άρης δεν μπήκε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί μαζί του. Όσο για τον παίκτη; Δεν βγήκε χαμένος. Θα παίξει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θα βγάζει ετησίως ένα 50άρικο έξτρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By