Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στήριξε τον Βαρουφάκη ο Τσακαλώτος

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για το έργο του προκατόχου του Γιανη Βαρουφάκη, τον οποίο στήριξε.

Ειδικότερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε: «Λένε δεν ήταν καλό το πρώτο εξάμηνο του ΣΥΡΙΖΑ, οτι δεν ήταν καλή η πολιτική του Βαρουφάκη. Εγώ σας λέω λοιπόν και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός να ήταν στη θέση του και ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης στη θέση του Βαρουφάκη, τα ίδια θα έλεγαν για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης, γιατί ήθελαν να αποτύχει η Αριστερά».

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη στήριξή του στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, στην κόντρα του με την εκκλησία: «Είμαι υπερήφανος για την κόντρα του Νίκου Φίλη με την Εκκλησία, αλλά απογοητευμένος γιατί δε βρέθηκαν πολλοί από το χώρο της διανόησης για να τον υποστηρίξουν».

Επίσης στήριξε και άλλους υπουργούς: «Δεν θα είχαμε την Εθνική Σύνταξη χωρίς τον Γ. Κατρούγκαλο, δεν θα είχαμε σώσει τους ανασφάλιστους αν δεν ήταν ο Ξανθός, δεν θα είχαμε σώσει το νόμο Κατσέλη αν δεν ήταν ο Σταθάκης. Είμαι περήφανος που περάσαμε για τις φυλακές τρίτου τύπου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By