Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Στυλιανίδης: Το ΠΑΣΟΚ Έβαλε τις φωτιές το 2007 και έκλεψε τη νίκη του 2000

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μάλλον έχει ξεφύγει…

stylianidis

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τις τελευταίες ημέρες σηκώνει το λάβαρο του Καραμανλισμού ολομόναχος με άξιο συμπαραστάτη τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Κοτζιά που κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που έχει απομονωθεί από το κόμμα του, προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον ανακινώντας οποιαδήποτε θεωρεία συνωμοσίας έχει ακουστεί τα χρόνια της κρίσης στα καφενεία και με χαρά θα έλεγε και ο ομογάλακτος του ο Πάνος Καμμένος.

Θεωρίες που τις δημοσιεύει μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ευτυχώς για την πολιτική ζωή της χώρας δεν έχουν απήχηση.

Θεωρίες που θα ευσταθούσαν αξιοπρεπώς δίπλα από αυτές των ψεκασμών, των κοιτασμάτων πετρελαίου και ιδιαίτερα δίπλα από εκείνη της διαγραφής του χρέους ως απεχθές και επονείδιστο.

Δείτε το τιτίβισμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη

 

Στη τελευταία του φράση μάλιστα ισχυρίζεται πως κάποιοι φοβούνται τον Καραμανλή.

Ενώ μάλλον συμβαίνει το αντίθετο, καθώς εκείνοι είναι που σαν κόμμα αρνούνται πεισματικά εδώ και χρόνια την εξεταστική περίοδο για την εποχή 2004 -2009. Αν είναι όλα έτσι όπως ισχυρίζεται ο κ. Στυλιανίδης τότε γιατί να μη βγει και εκείνη η περίοδος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού στο Φως; Γιατί να μη μάθει ο κόσμος πόσο ήταν το έλλειμμα και οι δαπάνες στον προυπολογισμό και γιατί να μη ξέρουμε πως φτάσαμε στο μνημόνιο;

(Visited 1 times, 1 visits today)