Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Θρίλερ στο Πέραμα: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο του 80χρονου που απανθρακώθηκε στο σπίτι του

Το αυτοκίνητο του 80χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στο Πέραμα και αρχικά οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι ήταν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς εντόπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι Αρχές.

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σχιστού.

Το στοιχείο αυτό ενισχύει τις πιθανότητες του σεναρίου που έλεγαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί, ότι δηλαδή κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες, φεύγοντας από το σπίτι αφού δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο να αρπάξουν πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του θύματος.

Ο 80χρονος είχε βρεθεί νεκρός μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς, που είχε εκδηλωθεί μέσα στο σπίτι του και στην αρχή οι πυροσβέστες υπέθεσαν ότι ο θάνατός του οφείλεται στις αναθυμιάσεις.

Όμως ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι και το στοιχείο αυτό αποκάλυψε την άγρια δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν οι δράστες της δολοφονίας να είναι σεσημασμένοι και για αυτό να έκαψαν το αυτοκίνητο –για να εξαφανίσουν δηλαδή τα ίχνη τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By