Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Το πιο ακριβό κρεβάτι του κόσμου κοστίζει «μόλις» 150.000 δολάρια

Τι μπορεί να προσφέρει στον πελάτη για να κάνει τόσο;

Όταν το κρουαζιερόπλοιο Regent Seven Seas Splendor ανοιχτεί στη θάλασσα το 2020, θα έχει κάτι σημαντικό επάνω: το Vividus, το πιο ακριβό κρεβάτι του κόσμου.

Η εταιρία στρωμάτων Hästens το περιγράφει ως ένα από τα «πιο πολυτελή κρεβάτια του κόσμου» και η τιμή του ανέρχεται στις 150.000 δολάρια!

Το κρεβάτι είναι χειροποίητο με στρώσεις από φυσικά υλικά, όπως μαλλιά αλόγου, τα οποία, σύμφωνα με την εταιρία, επιτρέπουν στο στρώμα να αναπνέει και να είναι ξηρό, καθώς και να διατηρεί μία άνετη θερμοκρασία στο σώμα.

Το συγκεκριμένο κρεβάτι χρειάζεται 320 ώρες για να φτιαχτεί και δημιουργεί μία αίσθηση αιώρησης σε όσους κοιμούνται σε αυτό. Οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν το κρεβάτι άμεσα μπορούν να συνεργαστούν με ένα σύμβουλο ύπνου για να προσωποποιήσουν το στρώμα τους.

Τα στρώματα της εταιρίας Hästens είναι διαθέσιμα σε ένα περιορισμένο αριθμό αποκλειστικών τοποθεσιών. Οι αγοραστές λαμβάνουν μια ιδιωτική VIP εμπειρία όταν θελήσουν να αγοράσουν το στρώμα, στην οποία οδηγούνται μέσω της διαδικασίας κατασκευής του.

Το κρεβάτι έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2006 με μία εκδοχή που χρειάστηκε 160 ώρες για να φτιαχτεί και κόστισε τους καταναλωτές 112.900 δολάρια. Όπως αναφέρει η εταιρία, το κλειδί είναι τα μαλλιά αλόγου, τα οποία είναι πλεγμένα με το χέρι και στη συνέχεια ξετυλίγονται πριν τοποθετηθούν στο στρώμα, δίνοντάς του μία αίσθηση «αναπήδησης», όπως η «μικρή άνοιξη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By