Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Βούλτεψη: «Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ- Καμμένου για να μην εκλεγεί Πρόεδρος»

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έδιναν τα στοιχεία στους εισαγγελείς, γιατί θα διέρρεαν. Χωρίς στοιχεία δεν μπορούσε να κάνει έρευνα η Δικαιοσύνη»

voultepsh_sofia_2

Επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε συνέντευξη της σε πρωινή εκπομπή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι η υπόθεση χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη είναι «εσωτερική υπόθεση του κόμματος Καμμένου, όπου ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον».

Πρόκειται για την τρίτη απόπειρα, που γίνεται, για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη. Επιτέθηκε στους ΑΝΕΛ λέγοντας:

«Ή έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ή δεν έχουμε». Συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έδιναν τα στοιχεία στους εισαγγελείς, γιατί θα διέρρεαν. Με αυτή τη λογική δεν θα δούλευε η Δικαιοσύνη ποτέ. Χωρίς στοιχεία δεν μπορούσε να κάνει έρευνα η Δικαιοσύνη».

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, λέγοντας ότι «επωφελείται» και έκανε λόγο για «σαφή συμμαχία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου για να μην εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας». «Τα μνημόνια θα φύγουν, αλλά εάν υποστεί βλάβη η Δημοκρατία, θα χρειαστεί 2-3 γενιές για να αποκατασταθεί» κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By