Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Winnie Harlow: Το μοντέλο με τη λεύκη και το απίστευτο κορμί!

«Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, έτσι όπως ακριβώς είναι, ξεκίνησαν οι ευκαιρίες να πέφτουν βροχή. Ευχαριστώ τον Θεό γι’αυτό. Αγαπήστε τον εαυτό σας, έτσι όπως είναι», έχει πει για το πρόβλημά της

H Winnie Harlow είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Πάσχει από μια δερματική ασθένεια που λέγεται λεύκη. Ο δυναμικός της χαρακτήρας όμως υπερκέρασε το πρόβλημα υγείας της πλέον ο κόσμος της μόδας της ανήκει. Φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τον λογαριασμό της στο Instagram και να δείχνει τις δουλειές της και τις φωτογραφήσεις της. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε με μαγιό Christian Dior σε παραλία του Μαϊάμι όπου μας έδειξε το απίστευτο κορμί της.

Ποια είναι η Winnie Harlow

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Next Top Model που την ανέδειξε. Μέσα από αυτό, της δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει το δικό της μήνυμα κατά του bullying και του ρατσισμού. Η πάθηση της Winnie Harlow έγινε το δυνατό της σημείο, ένα προσόν- διαβατήριο.

Με την πορεία που διαγράφει δίνει την δική της απάντηση σε όσους την χλεύασαν, την αμφισβήτησαν, την μείωσαν αποδίδοντας της χαρακτηρισμούς όπως «αγελάδα» και «ζέβρα» που της «έκοβαν» τα φτερά.

«Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, έτσι όπως ακριβώς είναι, ξεκίνησαν οι ευκαιρίες να πέφτουν βροχή. Ευχαριστώ τον Θεό γι’αυτό. Aγαπήστε τον εαυτό σας, έτσι όπως είναι» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Το bullying την έκανε να αλλάζει συχνά σχολική στέγη και το πρόβλημα που εμφάνισε σε ηλικία 4 ετών έγινε εφιάλτης στην πιο τρυφερή της ηλικία, προκαλώντας της αυτοκτονικούς ενδοιασμούς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By